biscoitos de alecrim // rosemary biscuits

Learn how to do biscoitos de alecrim // rosemary biscuits for your friends and family. this revenue from biscoitos de alecrim // rosemary biscuits it is delicious

Make biscoitos de alecrim // rosemary biscuits

aqui fica a primeira receita do ano. espero que todos tenham tido um bom ano. por aqui foi tanto quanto o possível. visitar portugal um par de vezes. dublin e brighton também. descobrir novas receitas. partilha-las com amigos. organizar jantares em casa. e partilhar aqui no blogue. assim como no instagram. com muitas fotografias. analógicas também. ir ao café. um vício! novas experiências. mudar de emprego. e esperar para um ainda melhor 2015.

my first recipe of the year. hope everyone had a good year. over here was good as could possibly be. visiting portugal a coulpe of times. discovering new recipes. sharing them with friends. organizing small gatherings. while sharing everything here, on the blog. as also on instagram. with loads of photos. analog too. going for coffee. such an addiction! new experiences. changing job. now hoping for an even better 2015.


biscoitos de alecrim
faz 30

ingredientes:

115 g manteiga sem sal, temperatura ambiente
115 g açúcar branco
1 ovo
2 c. chá alecrim, finamente cortado
190 g farinha com fermento

Num processador de cozinha bater a manteiga com o açúcar até ficar consistente. Adicionar um ovo, bater bem e depois juntar o alecrim. Por último envolver a farinha à mistura.
Por colheres de chá da mistura num tabuleiro plano, forrado a papel vegetal e levar ao forno previamente aquecido a 180º graus durante 20-25 minutos.

rosemary biscuits
makes 30

ingredients:

115 g unsalted butter, room temperatura
115 g white sugar
1 egg
2 tsp. fresh rosemary, sliced
190 g self-raising flour

In a food processor mix the butter and sugar until fluffy. Then add the egg, beat well and then the rosemary. Lastly involve the flour to the mixture.
Place teaspoons of the mixture on to a baking tray lined with baking paper and bake in a preheated oven for 20-25 minutes at 180º Celsius degrees.


___

Share this recipe from biscoitos de alecrim // rosemary biscuits with your friends and groups

Nenhum comentário:

Postar um comentário

There Will be NO Upturned Noses!