Make rolos de ruibarbo // rhubarb rolls
um 'snack' perfeito. de ruibarbo mais uma vez. pois já aqui expressei o meu encanto por este. o contraste de sabores. tanto o amargo. como o adocicado final. a subtileza. para sobremesa também serve. até com natas, para algo mais. e não me canso de experimentar novas receitas. é tão à primavera, não dá para cansar.
the perfect 'snack'. rhubarb again. I already expressed my feelings for it in the blog. the contrast of flavours. the bitter. as the sweet one. the subtlety. also serves for dessert. with cream on the side, for something more. and I cannot get tired of trying new recipes. it's so springy, I cannot get tired.
para 12
ingredients:
3 talos de ruibarbo
1 pacote massa folhada
4 c. sopa açúcar
2 c. sopa mel
Cortar os talos de ruibarbo em 4 pedaços uniformes, lava-los bem e envolver no açúcar e mel.
Abrir a massa folhada e cortar em 12 pedaços quadrados iguais.
Colocar os pedaços de ruibarbo envolvidos no açúcar nos quadrados de massa folhada, enrolar e levar a forno previamente aquecido a 220 graus por 25 minutos até estarem dourados.
makes 12
ingredients:
3 rhubarb stalks
1 puff pastry roll
4 tbsp. sugar
2 tbsp. honey
Cut the rhubarb stalks into 4 uniform pieces, wash them and mix with sugar and honey.
Spread the puff pastry and cut into 12 equal squares.
Place the rhubarb pieces involved in sugar on top of the pastry squares, roll them up and bake in a pre-heated oven at 220 Celsius degrees for 25 minutes until golden.
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~ f a c e b o o k ~
~ t u m b l r ~
~ f l i c k r ~
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