Make scones de cheddar // cheddar scones
há uma loja que vende os maiores scones. a 'avoca'. os scones são tão grandes. tão tentadores. há já algum estava tentado a fazer uma receita similar. outro dia, a propósito do chutney de maçã e cebola era a combinação ideal. e foi. grandes, cheios de sabor e fofos. passam a ser a receita ideal para um brunch.
there is a shop that sells the biggest scones. avoca. their scones are so big. such a temptation. for quite time that I wanted to try a recipe to make scones like them. other day, because of the apple and onion chutney was the perfect combination. and so it was. so big, full of flavour and soft. the ideal recipe for brunch.
scones de cheddar
para 7/8 scones
ingredientes:
450 gramas de farinha com fermento
1 c. de chá de fermento
1 c. de chá de sal
60 g de manteiga sem sal
250 ml leite
100 g queijo cheddar
Numa taça amassar muito bem a farinha, o fermento, o sal e a manteiga (a temperatura ambiente). Depois abrir um sulco na mistura, deitar o leite e misturar. Adicionar o queijo e amassar até a massa apresentar uma textura homogénea
Agora por a massa numa superfície enfarinhada, estendê-la e cortar os scones com uma forma redonda larga de forma a ter 1 cm de "altura".
Levar ao forno bem quente, a 200º graus durante 15 a 20 minutos.
cheddar scones
for 7/8 scones
ingredients:
450 g self-raising flour
1 tsp of baking powder
1 tsp of salt
60 g unsalted butter
250 ml milk
100 g cheddar cheese
In a bowl mix very well the flour, the baking powder, the salt and the butter (at room temperature). After opening a furrow in the mixture, pour the milk and mix well. Then add the cheddar cheese and knead until the dough have an homogeneous texture.
Now put the dough in a floured surface, extend it and cut the scones with a round shape - large to make them big. Should have a 1 cm of "height".
Bake in a pre-heated oven for 15 to 20 minutes at 200º Celsius degrees in a tray sprinkled with flour.
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