Raspberry and Cardamom Porridge Bowl

Learn how to do Raspberry and Cardamom Porridge Bowl for your friends and family. this revenue from Raspberry and Cardamom Porridge Bowl it is delicious

Make Raspberry and Cardamom Porridge Bowl

O tempo tem estado bom e eu sinto que preciso de férias mesmo tendo a certeza que não vão acontecer tão cedo. Bom tempo, férias e uma taça de porridge é uma combinação imbatível. É fresca e refrescante. Acordar de manhã com um pequeno-almoço (quase) pronto que te permite ficar na cama por mais tempo (apenas 5/10 minutos mais)? Sim, contem comigo! Por isso, mesmo não estando de férias, tenho andado a degustar esta taça de porridge para o pequeno-almoço praticamente todos os dias. Experimentem e aposto que também vão fazer o mesmo!

The weather has been great and I feel like I need holidays although is not happening any time soon. Good weather, holidays and a raw porridge is a match made in heaven. It's fresh and refreshing. Waking up in the morning to a (almost) ready to eat breakfast that allows you to stay in bed longer (only like 5/10 minutes more)? Yes, count me in! So while I am not on holidays, I have been eating this porridge bowl for breakfast pretty much every single day. Try it and I bet you will too!


Taça de Papas de Aveia de Framboesa e Cardamomo
para 2 

Esta receita é inspirada numa do livro Porridge da Anni Kravi. É tão bom e está recheado de receitas doces e salgadas de porridge que me faz querer experimentar todas!

ingredientes (papas de aveia):

100 g de flocos de aveia
1 banana (grande ou 2 pequenas)
250 ml leite
1 c. chá cardamomo em pó
100 g framboesas

ingredientes (cobertura):

1 banana
50 g framboesas
2 c. sopa de chips de coco
2 c. sopa de sementes de sésamo pretas
1 c. sopa de pétalas de rosas

Num processador de cozinha triturar todos os ingredientes (excepto os da cobertura) até ficar cremoso. Verter para uma e decorar com os ingredientes para a cobertura.

Enjoy!



Raspberry and Cardamom Porridge Bowl

serves 2

This recipe is inspired on Anni Kravi's Porridge Cookbook. So many amazing recipes of sweet and savour porridge that makes me want to try them all.

ingredients (porridge):

100 g oats
1 banana
250 ml milk
1 tsp. cardamom powder
100 g fresh raspberries

Ingredients (toppings):

1 banana
50 g fresh raspberries
2 tbsp. coconut chips
2 tbsp. black sesame seeds
1 tbsp. rose petals

Add all the ingredients in a food processor (except the toppings) and grind until smooth. Pour into a bowl and create and decorate the smoothie bowl with the toppings.

Enjoy!
Share this recipe from Raspberry and Cardamom Porridge Bowl with your friends and groups

Nenhum comentário:

Postar um comentário

There Will be NO Upturned Noses!